חומרי גלם להכנת המתכון

100 גר' חמאת אלוורה
100 גר' חמאת מקדמיה
300 גר' שמן חוחובה
3 גר' תמצית ריח לבחירה

הוראות הכנה

  • להמיס בשיטת בן מארי את החמאות
  • להוסיף שמן חוחובה
  • להעביר את התערובת להקפאה למשך חצי שעה
  • לערבב בעזרת בלנדר מוט, עד לקבלת חמאה מוקצפת ורכה
  • להעביר לצנצנות 100 מ"ל (5 יח')

בהצלחה!

מוצרים מהמתכון

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.

המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.