חומרי גלם להכנת המתכון

פאזה שמנית:
5% סוכרג'ל / סורביטול
10% שמן סובין אורז
10% שמן סויה
0.5% ויטמין E

פאזה מיימית:
2.5% סודיום לקטט
0.5% קסנטאן גאם
0.5% משמר טבעי 12
1% שמנים אתריים
69.6% מים מזוקקים

הוראות הכנה

  • יש לערבב את כל החומרים בפאזה השומנית ובפאזה המימית בנפרד, כאשר סדר הכנסת החומרים הוא כסדר הופעתם במתכון. את השמנים האתרים יש לשים בסוף.
  • יש לחמם כל פאזה ל70 מעלות לשם השוות הטמפ' ולאפשר חיבור הפאזות.
  • מאחדים את הפאזה המימית עם הפאזה השומנית.
  • משתמשים בבלנדר ידני או מערבל חשמלי ומערבבים בערך 3 דקות על מנת להשיג סמיכות מירבית.
  • בשלב זה ניתן להוסיף את השמנים האתריים.
  • נותנים לתערובת לנוח במשך שעה לפני הביקבוק.
  • אם רוצים תערובת יותר סמיכה מוסיפים 0.5% קסנטאן גאם לפני הביקבוק. לא צריך יותר מ-0.3% קסנטאן גאם, אבל במקרה זה עם המתחלב הקר ניתן לשים יותר. התחילו ב-0.1% ועלו כל פעם.
  • אם משתמשים בשמנים קליליים אל תכניסו קסנטאן גאם – ותקבלו תחליב מאוד דליל לספריי.

מוצרים מהמתכון

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.

המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.