קרם גוף אלוורה בניחוח נרולי

המתכון מתאים להכנת 500 גר’ קרם

פאזה א’:
300 גר’ מים מזוקקים
5 גר׳ סיבי צלולוז
2 גר’ תמצית אלוורה
5 גר’ סורביטול או גליצרין

פאזה ב’:
10 גר׳ מתחלב מונטנוב
50 גר׳ חמאת מנגו
80 גר׳ שמן סובין אורז
25 גר’ סקוואלן

פאזה ג’:
10 גר׳ נרולי בחוחובה
5 גר׳ ויטמין E
4 גר’ ויטמין B5
4 גר’ משמר 12

הוראות הכנה

  • מחממים בשיטת בן מארי את המים המזוקקים ל- 75 מעלות
  • מוסיפים את הסיבי צלולוז ומערבבים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד
  • מוסיפים לתערובת תמצית אלוורה וסורביטול \ גליצרין
  • בכלי נוסף, ממיסים את החומרים של פאזה ב’
  • כאשר פאזה א’ ו- ב’ באותה טמפ’, מוזגים את השמן לתוך המים
  • מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד
  • לאחר שהתערובת התקררה מתחת ל-40 מעלות, ניתן להוסיף את החומרים של פאזה ג’
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print