פאזה א’:
- 1 גר’ מתחלב GMS
- 3 גר’ צטיל אלכוהול
- 15 גר’ שמן גלעיני משמש
- 10 גר’ חמאת שיאה
פאזה ב’:
- 59 גר’ מים מזוקקים
- 1 גר’ גליצרין צמחי
פאזה ג’:
- 5 גר’ שמן גזר
- 1 גר’ ויטמין E
- 5 גר’ שמן חוחובה
- 5 טיפות חומצה לקטית
- 16 טיפות משמר טבעי 12
- 25-50 טיפות שמנים אתריים (לבנדר \ לבונה \ ברגמוט)
הוראות הכנה
- מחממים בשיטת בן מארי את כל חומרי הגלם של פאזה א’ עד להמסה – בחום שלא יעלה על-75 מעלות
- מחממים את החומרים של פאזה ב’ (בחום זהה לפאזה א’)
- כאשר שתי הפאזות בחום זהה, מוסיפים את הפאזה השומנית לתוך הפאזה המימית ומקציפים בעזרת בלנדר
- מקררים לטמפ’ החדר ומוסיפים את חומרי הגלם של פאזה ג’
- מעבירים לאחסון בצנצנות
בהצלחה!
המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.
המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.