חומרי גלם להכנת המתכון

פאזה שמנית:

8 מל׳ שמן גלעיני משמש
2 גר׳ חמאת שיאה
2.5 גר׳ צטיל אלכוהול
2.5 מתחלב שומני MF
1-3 טיפות קארוטן או שמן גזר

פאזה מיימית:
4 גר' מתחלב מיימי VE
68 מל׳ מים מזוקקים
4 מל׳ גליצרין
12 טיפות או 0.6 מל׳ משמר טבעי

שלב שלישי:
35-40 מעלות
5 מל׳ שמן בוראג'
2 מל׳ ויטמין E
1 מל׳ ויטמין A פלמיטט

שלב רביעי: 
25-30 טיפות שמנים אתריים

הוראות הכנה

  • מחממים בסיר כפול את כל חומרי הפאזה השמנית עד שהם נמסים ושהחום עולה ל-75-80 מעלות.
  • מחממים בסיר כפול את כל הפאזה המיימית עד ל-75-80 מעלות.
  • כאשר שתי הפאזות התחממו מזרזפים בזרם דק ואחיד את הפאזה השמנית לתוך הפאזה המיימית ומקציפים בבלנדר ידני למשך 5 דקות.
  • מקררים לטפרטורת החדר או 35-40 מעלות ואז מוסיפים את חומרי הגלם של השלב השלישי.
  • מוסיפים את השמנים האתריים.
  • מעבירים לצנצנת גדולה או לצנצנות קטנות.

בהצלחה!

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.

המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.