חומרי גלם להכנת המתכון

פאזה א':

פאזה ב':

פאזה ג':

הוראות הכנה

  • מחממים בסיר כפול את כל חומרי הגלם של פאזה א' עד להמסה – בחום שלא יעלה על-75 מעלות
  • מחממים בסיר כפול את כל חומרי הגלם של פאזה ב' (בחום זהה לפאזה שומנית)
  • כאשר שתי הפאזות בחום זהה, מוסיפים את הפאזה השומנית לתוך הפאזה המימית ומקציפים בעזרת בלנדר
  • מקררים לטמפ' החדר ומוסיפים את חומרי הגלם של פאזה ג'
  • מעבירים לאחסון בצנצנות

בהצלחה!

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.

המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.