חומרי גלם להכנת המתכון

פאזה א׳:
5% שמן זרעי ענבים
2% שעווה מתחלבת
2% צטארט 20
3% קוקו בטאין
1.5% צטיל אלכוהול
2% חמאת אבוקדו

פאזה מיימית:
62.3% מים מזוקקים
6% גליצרין צמחי
3% שמן קיק

פאזה ג׳:
7% גרגרי חוחובה
3% גרגרי פסיפלורה
1% סליגרד אולטימה
0.2% ריח לבחירה

הוראות הכנה

  • מחממים את פאזה א׳ ל-60 מעלות.
  • מחממים את המים לאותה טמפרטורה.
  • מכניסים את השמן למים ומערבבים במוט בלנדר.
  • מתחת ל-38 מעלות מכניסים את שאר החומרים ומערבבים.

בהצלחה!

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.

המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.