קרם פילינג לעור רגיל

פאזה א׳:
5% שמן זרעי ענבים
2% שעווה מתחלבת
2% צטארט 20
3% קוקו בטאין
1.5% צטיל אלכוהול
2% חמאת אבוקדו

פאזה מיימית:
62.3% מים מזוקקים
6% גליצרין צמחי
3% שמן קיק

פאזה ג׳:
7% גרגרי חוחובה
3% גרגרי פסיפלורה
1% סליגרד אולטימה
0.2% ריח לבחירה

הוראות הכנה

  • מחממים את פאזה א׳ ל-60 מעלות.
  • מחממים את המים לאותה טמפרטורה.
  • מכניסים את השמן למים ומערבבים במוט בלנדר.
  • מתחת ל-38 מעלות מכניסים את שאר החומרים ומערבבים.