חומרי גלם להכנת המתכון

הוראות הכנה

  •  מחממים בשיטת בן מארי את שעוות החמניות ביחד עם החמאות, עד להמסה מלאה
  • כאשר התערובת מתקררת מעט ומגיעה מתחת ל- 50 מעלות, ניתן להוסיף שמן ארגן ושמן וניל
  • מוזגים את התערובת לכלי מתאים בגודל 10 מ"ל (5 יח')
  • מצננים את השפתונים במשך כשעתיים לפחות לפני השימוש

* ניתן להוסיף 2-3 טיפות של שמן אובליפיכה או שמן גזר, לקבלת גוון צהוב עדין.

בהצלחה!

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם או להשפעתם על הגוף.

המתכונים לשימוש אישי בלבד. אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.