שפתון קקאו טבעי בניחוח ווניל

10 גר’ שעוות חמניות

8 גר’ חמאת דקל

10 גר’ חמאת קקאו

20 גר’ שמן ארגן

2 גר’ שמן וניל

הוראות הכנה

  •  מחממים בשיטת בן מארי את שעוות החמניות ביחד עם החמאות, עד להמסה מלאה
  • כאשר התערובת מתקררת מעט ומגיעה מתחת ל- 50 מעלות, ניתן להוסיף שמן ארגן ושמן וניל
  • מוזגים את התערובת לכלי מתאים בגודל 10 מ”ל (5 יח’)
  • מצננים את השפתונים במשך כשעתיים לפחות לפני השימוש

* ניתן להוסיף 2-3 טיפות של שמן אובליפיכה או שמן גזר, לקבלת גוון צהוב עדין.