אבץ אוקסיד

אבץ אוקסיד

19.0075.00

במלאי

מק"ט: 465465-3-2-1-1-1-1-2 קטגוריות: ,

צינק אוקסיד הוא מינרל אבץ שעבר תהליך של הפיכה לאבקה מאוד מאוד דקיקה ויעילה להיטמע בקרמים ובדאודורנטים או בכל מוצר טיפוח (לא באיפור). זהו סוג מיוחד של צינק אוקסיד ויותר יקר ממנו.
בטוח לשימוש ומכיל 98%  חומר טהור, 2% מעטפת סיליקון שמאפשר לערבב אותו יותר טוב עם ג'לים והוא גם נטמע בסוגים שונים של שמנים וקרמים.

תכונות: 

  • מסנן קרינה טבעי כמו הטיטניום אוקסיד הכולל מסנן קרניים אולטרא סגוליות.
  • יש לו תכונות שמרגיעות עור מגורה.
  • הוא אנטימיקרוביאלי והקרם אינו נראה לבן כשמורחים אותו.

האבץ מעורב במאות תהליכים ותגובות ביוכימיות בגוף. בדומה לנחושת ולמנגן, האבץ הוא רכיב מינרלי חיוני של האנזים סופראוקסיד דיסמוטאז (SOD), אחד מהחומרים בעלי העוצמה הרבה ביותר שהגוף מייצר לצורך הגנה על תאים. האבץ הוא גם חלק בלתי נפרד מהאינסולין, ההורמון האחראי בגוף לפיקוח על רמת הסוכר בדם. האבץ מעורב כמעט בכל היבט של הפעילות החיסונית, לרבות פעילות התימוס (הבלוטה הראשית של מערכת החיסון), בייצור תאי דם לבנים ובתפקודם. השפעתו של האבץ על סינתזת חלבונים ועל התהליכים הביולוגיים הקשורים לכך – עשויה לעודד התחדשות של רקמת העור, איחוי פצעים וטיפול בכיבים בעור.

לחץ כאן למאמר בגין נזקי השמש.

לחץ כאן למתכון קרם הגנה אבץ (צינק אוקסיד)

 

מינון: מוסיפים אותו לפזה שמנית עם מסנני קרינה אורגניים אחרים במינון של 3-6%.
במינון לבד 3-25% תלוי איזה אחוז סינון רוצים.

יישומים: מוצרי טיפוח להגנה מהשמש במיוחד לילדים.

אזהרה: לא לערבב עם גליצריל מונוסטאראט.

 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון