אלקיל בנזואט

Alkyl Benzoate

(לחותן)

20.0038.00

במלאי

נקה
על המוצר

אלקיל בנזואט (Alkyl Benzoate) משמש כחומר מרכך במגוון מוצרים קוסמטיים כולל מוצרי תינוקות, מוצרי שיער ואיפור.

זהו נוזל מסיס בשמן, בעל צמיגות נמוכה ומרקם קליל. מעניק לעור תחושה רכה וקטיפתית.

משפר את עמידות הריח בתכשירים (מומלץ לשימוש בבושם על בסיס שמן).

מתאים במיוחד לשימוש במוצרים לעור עדין, רגיש ומגורה.

מינון: 1-15% בפאזה שומנית

יציב במגוון רמות של חומציות: 2-12 PH

 

אולי תהיו מעוניינים גם ב…

כותרת

עבור למעלה