בטא קארוטן

בטא קארוטן

25.0040.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריה:

נגזרת של ויטמין A נמס בשמן מופק מצמחים עשירים בצבע כתום כמו גזר, עלים וכו'. ידוע ונחשב כמגן על העור
מפני קרינת השמש, ומפחית סיכון לסרטן.

מינון מומלץ: לשימוש עד 0.1%

 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון