שמן די לימונן

שמן די לימונן

20.00

המלאי אזל

מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,

לימונן מיוצר מקליפות פרי הדר.

במוצרים קוסמטיים משמש להבהרה , ותוספת רעננות.

מומלץ כתוספת לשמנים אתריים נוספים כדי להגביר את עוצמת הריח .

חומר אקולוגי שניתן לעשות בו שימוש כדי להסיר משקעי שמן ממיכלים.

מיועד לשימוש חיצוני בלבד

מינון: 5% -20%

מצרכים:

10% פוליסורבט 20

10% די לימונן

80% נוזל לשטיפת כלים

אופן ההכנה:

מכניסים את החומרים למיכל, ממלאים  את ומשרים את כל המיכלים הממוחזרים. משהים ללילה ולמחרת כל השומן יוצרא מהבקבוקים ומהמיכלים ואפשר להכניס את זה למדיח לעוד שטיפה.

2% בשמפו לעור שמן לאנשים או לכלבים

5% לימונן  עם חומץ לניקוי חלונות שיש בהם שומן במטבח לאחר טיגון

5% לשמפו קסטילי  לההסרץת שומנים מסירים

2-5% לימונן לסבון נוזלי לידיים עובדות

ניתן לשלב את הלימונן עם שמן מנטה, או שמן עץ התה  או ניתן להוסיף עם שמן ליים לתערובת כל מיני הדרים וזה מריח נפלא.

עבור למעלה