ויטמין E

ויטמין E

32.0085.00

במלאי

מק"ט: 465465-3-2-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-3-1-1-1 קטגוריה:

בטבע קיימים 8 סוגי טוקופרולים. החשובים ביותר הם α (אלפא), β (בטא), γ (גמא), δ (דלתא). האלפא טוקופרול מחונן בפעילות גדולה יותר כוויטמין משאר הטוקופרולים ולמעשה אליו מתכוונים בשם ויטמין E. הוויטמין מתפקד כקו אנזים בקרומי תאים והוא נוגד חמצון רב-עוצמה המגן על קרומי התאים וחלקים אחרים מסיסי שומן של הגוף כמו LDL מפני רדיקלים חופשיים. הגנה על ה-LDL בפני חמצון מצמצמת את הסיכון למחלות לב. השימוש בוויטמין E כחומר משמר נפוץ במוצרי קוסמטיקה.

תכונות:

  • אנטיאוקסידנט (מונע חימצון), משמר ומייצב את התא, מאריך את חיי התא ושומר על מבנהו כמו גם היותו מנטרל רדיקלים חופשיים.
  • מועיל לתהליכי פינוי פסולת ורעלים מהעור.
  • מאיט את תהליכי ההזדקנות, מזרז צמיחה ואת התחלקות תאי העור, תורם לגמישות העור.
  • עוזר בריפוי דלקות וכוויות, מונע סימני מתיחה ועוזר בשיקום של צלקות.

לחץ כאן למתכון סרום שמנים למיצוק וחידוש עור הפנים.

לחץ כאן למתכון שמן עיסוי והזנה לרגליים יבשות

לחץ כאן למתכון שמן שיזוף טבעי לגוף

לחץ כאן למתכון שמן להגנה מהשמש

לחץ כאן למתכון קרם הזנה ללילה

לחץ כאן למתכון קרם לחות בוטני מחדש ומחייה

תוספת נפרדת נוזלית ומסיסה בשמן שניתנת לערבוב עם רוב תכשירנו בגלל סגולותיו המיטיבות של הויטמין ויכולתו להוות משמר טבעי לתכולה הפעילה של התכשירים.

ניתן לשימוש בקרמים, תחליבים, סבונים ובערבוב עם צמחי מרפא. המוצר טבעי ונוצר משילוב טוקופרולים ושמני נשא 1:1.

מומלץ מאד להארכת חיי מדף של שמנים אקזוטים יקרים ולעיכוב חימצון תאי העור.

מינון: בקרמים עד 2%, בשמנים כ-1%, בג'ל 2%, במסיכות חימר ניתן לשים כמה טיפות.

 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון