חמאת קקאו

חמאת קקאו

35.0075.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,

מופקת מפולי עץ הקקאו הגדל בארצות טרופיות באזורי קו המשווה
חמאת קקאו טעימה ובעלת ערך תזונתי גבוה. היא משמשת בתעשיית
השוקולד ומשמשת לעיתים תחליף לשמן דגים.

 

לחץ כאן לקריאה מעמיקה על סוגי חמאות

כדי לקבל את חמאת הקקאו, מחלצים את השומן שבליבת הזרעים על ידי כבישה קרה, את התוצר מעבירים תהליך של זיקוק וזיכוך המניב בסופו תערובת בעלוות גוון שזוף (צהבהב בהיר) המתקשה בטמפרטורת החדר ונמסה בטמפרטורה של 34-38 מעלות צלסיוס. מכאן, במגע החמאה עם חום הגוף, היא נמרחת בקלות על העור, מזינה ומעשירה אותו, משפרת את גמישות ומספקת מקור של חומרים נוגדי חמצון המסייעים לעכב כתמי שמש והתבלות העור. בסבונים, תחליבי גוף וקרמים קוסמטיים תוספת של חמאת קקאו מעשירה, מקרימה ומסמיכה את התכשיר

חמאת הקקאו משמשת בתכשירים קוסמטיים לשיער, דיים ולשפתיים סדוקות.
משחות עור קוסמטיות.וסבונים יוקרתיים.

לחץ כאן למתכון משחת לבנדר קלנדולה וורדים לילדים.

לחץ כאן למתכון לשפתון טבעי בטעם מנתה.

לחץ כאן למתכון למשחה לעפעפיים יבשות ומגורות.

לחץ כאן למתכון חמאת מקדמיה לעור גוף מחוספס ומבוקע

עילות רפואית: 
המרכיב הפעיל העיקרי בקקאו הוא האלקלואיד תאוברומין
(Theobromine) בפולי הקקאו 40 עד 50 אחוז שומן מוצק.
פעולת התאוברומין דומה לזו של הקפאין, אך חלשה יותר
בהשפעתה על מערכת העצבים המרכזית.
הקקאו מכיל כמות קטנה של קפאין.
הקקאו עשיר בפוליפנוליםאנטי-אוקסידנטים רבי עוצמה,
שהחשוב שבהם הוא הפוליפנול CMP.
השוואה בין רמות אנטי-אוקסידנטים בתה, ביין אדום ובקקאו, מצא שבראש הרשימה נמצא הקקאו.בהשוואת כמויות זהות, נמצא שהקקאו עשיר באנטי-אוקסידנטים פי 2 מיין אדום,
חמאת הקקאו מומלצת לטיפול בשפתיים בקועות ובכפות רגליים סדוקות ויבשות.  מעדנת, מגמישה ומזינה את העור .
מומלצת לטיפול בשפתיים בקועות ובכפות רגליים סדוקות ויבשות. 

ניתן להשיג בשוק חמאת קקאו חסרת ריח וחמאת קקאו בעלת ניחוח שוקולד. למי שמבקש להימנע מארומת השוקולד בתכשיריו ומאידך להרוות אותם בניחוחות אחרים, עדיף לרכוש את המוצר נטול הריח.
הערה: חמאת הקקאו מעניקה לתכשירים קוסמטיים כמות לחות פחותה מזו של חמאת השיאה אולם מעשירה אותם בשומניות רבה יותר. התוצר המוגמר נוקשה ו-כבד יותר מזה המכיל חמאה שיאה.יניתן לקנות באתר גם חמאת קקא לא אורגנית 

 





 
                                                   *זמן האספקה דרך ״דואר רשום״ מותנה                                                        בזמני הדואר ואיננו אחראים למועד                                                            האספקה ממועד שליחת החבילה.  

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון