סקוואלן משמן זית

///סקוואלן משמן זית

סקוואלן משמן זית

36.0095.00

במלאי

מק"ט: 465465-3-2-1-1-1 קטגוריות: ,

חומר שנוצר בכבד שלנו ומופרש לבלוטות החלב בעור. חוסר בסקוואלן גורם לעור מחוספס, יבש, הזדקנות מוקדמת.

בעבר הופק משמן כבד כרישי איים שחיים באוקיינוס השקט. היום מפיקים אותו משמן זית.

תכונות:

  • זהו נוזל חסר צבע וריח לא מסיס במים.
  • סקוולאן הוא  שומן טבעי, המצוי בעור שלנו, הן בסבום (בחלב) והן ברקמת העור. הוא מהווה כ-10% מהסבום האנושי, ו-11% נוספים מרקמת עור הפנים.
  • הוא יוצר מעטה אנטי חיידקי, אנטי וירלי ואנטי פטרייתי על פני שטח העור, ובכך מגן עליו מזיהומים.
  • סקוולאן משמש גם כנוגד חמצון והוא גם מתגבר את מערכת החיסון.
  • הוא לחותן טוב, מסייע מפני איבוד מים מהעור. מריחתו החיצונית עוזרת לשחזר את מלאי השומנים הטבעי בעור.
  • מעולה בפרט לעור שנשטף הרבה או נחשף לשמש, וסובל מפגיעה במאגר השומנים הטבעי.
  • הסקוולאן מצויין לבעלי עור יבש. עם הגיל, העור מייצר פחות סבום ומכיל פחות שומנים, כך שהחומר יכול לתרום לעור הבוגר ולשחזר חלקית את מלאי המרכיב הזה. סקוולאן הוא מרכך טבעי של העור.
  • הוא נספג מהר בעור ומקנה לעור רכות וחלקות ללא תחושה שמנונית.
  • הוא מעדן מראה של קמטוטים ומעניק ברק יפה לעור.
  • בעור שנפגע, נפצע או סובל ממכוויות: הוא מאיץ את יכולתו של העור להחלים.
  • הוא מגביר את חדירתם של חומרים פעילים המצויים ביחד איתו בתכשיר.
  • ניתן למרוח סקוולאן גם ישירות על העור. הוא ניתן לשימוש על כל חלקי הגוף היבשים והסדוקים.

לחץ כאן למתכון סרום שמנים למיצוק וחידוש עור הפנים

לחץ כאן למתכון קרם לחות בוטני מחדש ומחייה

שימוש:
ראשית, ישנם קרמים קוסמטיים המכילים אותו. במידה והקרם שברשותך איננו מכיל סקוולאן, ניתן לרכוש סקוולאן טהור (100%) ולהוסיף אותו לקרם בריכוז של 5%. כלומר, אם ברשותך קרם בריכוז 50 מ"ל, יש להוסיף חצי מ"ל (אם משתמשים בטפטפת – זה יוצא 10 טיפות).
אפשר גם למרוח אותו ישירות על העור. חומר זה מעולה לעורות מבוגרים ויבשים, בהם רמת המרכיב הזה מינימאלית.
כיוון שהסקוולאן מגביר את חדירתם של חומרים פעילים אחרים הנמרחים איתו, אין למרוח אותו בו זמנית ביחד עם קרם פעיל המכיל חומצות הידרוקסיות או מרכיבים טיפוליים מגרים אחרים.

השפעות קוסמטיות:

  • שימור לחות בעור
  • סיוע בריפוי פצעים
  • קטילת חיידקים
  • ריכוך עור
  • הפחתת קמטים קטנים
  • ספיגה מהירה בעור והגברת יכולת ההתפשטות של שמנים צמחיים על העור
  • ריכוך השיער

מינון מומלץ:  1-10% בקרמים, 2-5% במוצרי שיער ובשמפו, בשלב הקר.

יישומים: קרמים, סרומים, מוצרים לשיער, מייקאפ, מוצרים לשפתיים.

שילובים: משתלב טוב במיוחד עם ויטמין E, אצטט וקו קיו 10- להפחתת קמטים ולהכנסה לקרמים 2-3% בשלב הקר.

 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון