פרופילן גליקול

בית/חומרי גלם/לחותנים/פרופילן גליקול

פרופילן גליקול

30.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,

כמו גם גליקולים נוספים וגליצרול הוא גורם לחות ונשא הנמצא בשימוש נרחב במוצרי קוסמטיקה. בקוסמטיקה הוא משמש רק בכמויות קטנות – המעט הנדרש כדי למנוע מהמוצר להינמס בטמפרטורות גבוהות או לקפוא בקור. הוא גם עוזר למרכיבים הפעילים לחדור לעור. 

שימושים:
  • החומר משמש כממס לתרופות שונות הן לבליעה והן להזרקה ולהמסת צבעי מזון ותוספי טעם.
  • בשל יכולתו לספוח מים מהאוויר משמש החומר לשמירת לחות של מוצרים שונים כתוסף מזון מלחלח, מסומן כ- E1520.
  • למטרה דומה (שמירת לחות) מוסיפים פרופילן גליקול לתרופות, מוצרי קוסמטיקה, משחות שיניים, שמפו ומוצרי טיפוח אחרים.

אזהרה: יש להיזהר מהחומר ולהשתמש בו רק במינון מאוד נמוך בקוסמטיקה טבעית.

עבור למעלה