ווניל

36.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריה:

שם בוטאני: VANILLA  PLANIFOLIA
מיועד לשימוש חיצוני בלבד
הונילה הוא צמח טפיל מטפס, פירות העץ הם בצורת תרמילים כהים צרים, ארוכים וריחניים מאד.
זהו איננו שמן אלא שרף ריחני (אוליאורזין) המופק באמצעות ממסים מהתרמילים.
שמן וניל היינו שמן בעל ריח דומינננטי, מתאים כתוספת לתרכובות שמנים ליצירת אווירה רגועה וחושנית.
תכונות:
שמן הונילה מרגיע, מטפל בכאבים במערכת השלד, מכות יבשות, חבורות, מטפל באקזמות.
בעל ניחוח מתקתק מצוין ואהוב מאד המתאים לשימוש בשמני גוף, שמני מסג' ותכשירים נוספים.
שמן וניל נחשב לאחד השמנים המעניינים ביותר. בספרות הרפואית הישנה הווניל מתואר כאפרודיזיאק, מרגיע,
נוגד חימצון ויעיל לטיפול בבעיות שונות, מכאבי ראש, דרך הורדת חום ועד לטיפול בדיכאון וחרדה.

 

התוויה והשפעה קוסמטית:

  • מונע גירויים, אנטידלקתי, מתאים לטיפול בדלקות, אקזמה ופסוריאזיס כי הוא עובד גם על הנפש.
  • מעניק גמישות וחיוניות וסופח רעלים מהעור.
  • מתאים כשמן לטיפוח הפנים והגוף, כשמן אמבט וכשמן לניקוי הפנים והצוואר. (מטפטפים כמה טיפות על צמר גפן נקי ומנקים כמו עם חלב פנים. אין צורך לשטוף את הפנים לאחר מכן).

עבור למעלה