שמן המפ מזרעי צמח הקנביס – תוסף תזונה

/, חומרי גלם, שמנים צמחיים/שמן המפ מזרעי צמח הקנביס – תוסף תזונה

שמן המפ מזרעי צמח הקנביס – תוסף תזונה

85.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריות: , ,

שמן המפ (קנביס) שלנו מכיל בין 67% ל72% חומצות שומן אומגה 3 ואומגה 6 החיוניות לגוף, לאחר בדיקה. שימושים וערכים תזונתיים: שמן קנאביס או בשמו האחר שמן המפ, הוא שמן המופק מצמח הקנאביס. שמן זה נמצא כשמן בעל ערכים תזונתיים נפלאים הן לשימוש כמרפא לעור והן כמקור מזון על אשר יכול לתרום רבות לבריאותנו. שמן המפ מסייע לשמור על איזון הורמונלי של הגוף, מחזק את שכבת ההגנה של העור בשל התכולה הגבוהה של חומצות שומן אומגה 3 ואומגה 6, מכיוון שלשמן יש הרכב שומנים דומה להרכב השומנים של העור. השמן מרכך והוא קרם לחות טבעי מעולה לעור. מריחה יומית של שמן ההמפ מגבירה את גמישות העור ומחזקת את רקמות העור. שמן המפ מכיל סגולות רבות לשיער ולקרקפת, מקור נהדר לחומצות שומן, מוריד כולסטרול רע. השמן מוכר בהצלחתו בקרב חולי פסוריאזיס, כשמן המהווה פתרון טבעי להקלת תסמיני המחלה. חוקרים רבים ברפואה הטבעית טוענים כי פסוריאזיס נגרם כתוצאה מחוסר חומצת שומן אומגה 6. שמן ההמפ עוזר לווסת את רמות הסוכר בדם, מטפל בבעיות עור, אקנה, אקזמה, פסוריאזיס, מוריד סיכון למחלות לב, מוריד סיכון לחלות בסרטן, מוריד משקל, משפר מצבי רוח, משפר בעיות קשב וריכוז, משפר מחלות ניווניות שקשורות במוח כמו אלצהיימר ופרקינסון, מוריד דלקת וכאב, משפר איכות שינה ועוד.

לשמן ההמפ טעם עשיר וטעים ניתן ליטול אותו ישירות או להשתמש כרוטב לסלטים או לתבשילים. מאושר במשרד הבריאות.

0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון