שמן חוחובה אורגני גולד כבישה קרה

///שמן חוחובה אורגני גולד כבישה קרה

שמן חוחובה אורגני גולד כבישה קרה

16.00150.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,

במקור הצמח במדבר שיש בו שיחים ירוקים שיכולים לחיות גם 100 שנה וגדלים לגובה 3 מטר.
השמן נעשה בכבישה קרה בארץ.
הכבישה הקרה מניבה שמן זהוב ללא ריח. האמת היא שזה לא שמן אלא שעווה נוזלית נותנת תחושה של יובש של העור.
ישראל מייצרת ומייצאת למעלה מ-50% מכמות שמן החוחובה העולמית.
הזרע קשה ותכולת השמן בו היא למעלה מ-51%. שמן זרעי חוחובה מתייחד בכך שמצויות בו שרשרות ארוכות של אסטרים ללא טריגלצרידים
שהופכים את השמן לשעווה נוזלית שדומה בהרכבה לשומן העור. כך מתאפשרת חדירתו של שמן בקלות לנקבוביות העור
תוך נשיאת חמרי לחות והזנה לשכבות העור. לפיכך,שמן חוחובה מתאים ביותר לקוסמטיקה.

לחץ כאן לשני מתכוני ספא מפנקים לכפות הרגליים.

לחץ כאן למתכון לקרם ג'ל לאחר גילוח.

לחץ כאן למתכון משחה לעזרה ראשונה.

לחץ כאן למתכון תערובת שמנים לטיפול בקשקשים או לעור קרקפת מגורה

לחץ כאן למתכון חמאת מקדמיה לעור גוף מחוספס ומבוקע

לחץ כאן למתכון קרם הזנה ללילה

לחץ כאן לתערובות ריח לבושם ברולאון

שימושים:
השמן המועדף לטיפול בעור שמנוני ואקנתי. השמן אידאלי לעור בגלל שהוא נטמע ונספג במהירות
ומותיר תחושה משיית על העור. הסיבה לכך היא שהשמן מונע מהגוף לייצר עודף סבום ללא סתימת
הנקבוביות כי הוא מתערבב עם החומר הזה ונשטף החוצה.
השמן מאזן עור יבש ומטפל בעור שמן.בקיצור,שמן על!
מכיל חומצה מיריסטית שהיא אנטידלקתית ומיכוון שהשמן דומה לעור הוא מטפל בעור בוגר, בעייתי, מודלק במהירות
וביעילות. הוא מרכך ומעדן את העור מחדיר חומרים מזינים פעילים לעור.
שמן חוחובה הוא מוצר היפו-אלרגני טבעי. השמן טוב גם לבעלי עור רגיש ולבעלי אלרגיות לקרמים לעור ולשיער.

רצוי לעולם לא להשתמש בשמן חוחובה כסולן אלא לערבב אותו עם עוד שמנים המכילים אומגה 6 ו 9 שעשירים בחומצות
לינולאיות מזינות יותר מהחוחובה. שמן זרעי חוחובה מסייע נגד צלקות, מתיחות לאחר הריון, אקנה, פסוריאזיס ונגד שאר
תחלואי העור. כשמשתמשים בו כשמן ניקוי הוא מתפקד כמו מתחלב (שעווה) ומוציא חצ'קונים ולכלוך שנדבקים אליו.
שמן חוחובה מצויין לפנים כי הוא מגן מפני בריחת לחות טבעית של העור.

ניתן להעשיר את השמפו בשמן זה , מטפל בכל סוגי הקרקפות, בקשקשים, בסבוריאה של העור, בשיער צבוע.
ניתן לערבב את גרגרי החוחובה עם שמן קיק ולהכניס לקרם רגיל ויש לנו קרם פילינג מעולה שפותח נקבוביות.

מצויין כמסיר איפור .

 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון