שמן אתרי יסמין אבסולוט בחוחובה 5%- 10 מ"ל

מיועד לשימוש חיצוני בלבד

59.00

במלאי

במלאי

חלקי הצמח המשמשים להפקת השמן: פרחים

בעל ריח נפלא, חם ומתוק.
אחד הניחוחות שזכו לאהדה עולמית, מעבר לגבולות התרבויות והטעמים. סמל להרמוניה, יצירתיות ותשוקה. היסמין נקרא בהודו "מלכת הלילה" כי פרחיו הלבנים של המטפס הזה מריחים רק לאחר שקיעה. מקודש במיתוסים ובשירה לאלילי האהבה. ניחוח יסמין מביא ללבנו כמיהה לחוויה העילאית הזאת, יצירתיות, הרמוניה והחוויה המשכרת…לייצור ליטר אחד של תמצית אתרית טהורה של יסמין יש לקטוף ידנית מעל 7,000,000 פרחים, מה שמכתיב את מחירה הגבוה. השמן מופק מפרחי היסמין ומקורו בהודו.

תכונות:

  • מעורר מינית, משפיע ומאזן את מערכת הרבייה הנשית, גלקטגוגי (מגביר ייצור חלב אם), יעיל לטיפול בדלקת הערמונית.
  • מרגיע, מחמם, אנטי עוויתי, אנטי דיכאוני
  • מקל על שיעול, מחטא, מקל בהרחה על בעיות נשימה
  • מאיץ חידוש תאי עור, מטפל בעור רגיש ומגורה, בעור מזדקן ויבש, דרמטיטיס, לאקנה, לקמטים
  • לכאבי שרירים

שימושים עיקריים:

  • איזון מצבים הורמונליים אצל נשים: כאבי מחזור, גיל המעבר, קרירות מינית, מרגיע כאבים בזמן לידה, מגביר תנובת חלב אם אצל מניקות.
  • עוזר גם לקשיי נשימה, שיעול, צרידות, מתח וחרדות, דלקת בערמונית.בהיבט הנפשי:
  • השמן מרגיע ומרפה מתח אך עם זאת מרומם ונותן תחושת בטחון ואופטימיות.
  • מעולה להפגת מתח, תשישות ודיכאון, מעוררת חשק מיני, יוצרת תחושת שמחת חיים מטפל במצבי אפטיה, חרדה, ייאוש, דיכאון. מעודד ומחזק נפשית.
  • מצוין לאחר לידה.שימושים קוסמטיים:
  •  מעורר התחדשות תאים.
  • מתאים לכל סוגי העור ובמיוחד לעור מבוגר, עייף, רגיש.
  • לעידון צלקות
  • לתכשירים לאנטיאייג'ינג
  • לעיסוי
  • לאמבט
  • לדאודורנט

שילובים מקובלים:
ברגמוט, סנדלווד, פטשולי, רוזווד, לבנדר, תפוז.

אזהרות:
לפני שימוש ישיר לעור יש לדלל בשמן צמחי.
להשתמש בכמויות קטנות – בכמות גדולה עלול לעשות פעולה הפוכה.
אסור בהריון.
להימנע ממגע בעיניים.

אולי תהיו מעוניינים גם ב…