שמן כוסברה

שמן כוסברה

28.00

במלאי

מק"ט: 45648-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-3-1-2-1-1-2-2-1-1-2-2-1-1-2 קטגוריות: ,

שם בוטאני: Coriandrum sativum

השפעה והתוויה רפואית:
מרומם את הנפש, משפר עיכול, מעורר וגם מרגיע. מתאים לסיוע לראומטיזם  ותשישות.

שיטת מיצוי: זיקוק במים

חלקים בשימוש: עלים

צבע: זהבהב

תיאור הארומה: מתוק, ירוק, חריף ועצי עם נגיעה פירותית

היסטוריה:
המצרים השתמשו בזרעים כמעוררים מינית. היוונים והרומאים שיפרו את טעם היין שלהם וההודים השתמשו בו כתבלין. במאה ה-17 שימש נזירים לטואלט ולטקסים.

 

שימושים מקובלים:

  • משכך כאבים, מעורר מינית, נוגד עוויתות, משפר עיכול, מעכב הזעה, נוגד פטריות, מעורר ומחדש את ההכרה ולכן משתמשים בו במצבי תשישות מיגרנות מתח נפשי .
  • לשמן יש תכונות מחממות ולכן ניתן להשתמש בו לעיסוי כאבים ומפרקים כואבים.
  • ישנם מחקרים שכהוכיוח כי הוא מסייע להקלה במצבים של שפעת ולטיפול בכאבים ראומטיים ושרירים תפוסים, לטיפול במלחות כיבה, תשישות, בעיות עיכול, בחילות.

שילובים:
מתאים במיוחד לברגמוט, קינמון, ג'ינג'ר, אשכולית, לימון, נרולי, תפוז.

 





 
                                                   *זמן האספקה דרך ״דואר רשום״ מותנה                                                        בזמני הדואר ואיננו אחראים למועד                                                            האספקה ממועד שליחת החבילה.  

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון