שמן קיק B.P

שמן קיק B.P

28.00220.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,

גדל בטבע עד 10מ'. תרבתו אותו והוא מגיע כשיח עד 2-3מ' גדל באזורים חמים, השמן מופק מהקטנית.
שמן סמיך וצמיגי, יציב ולא מתחמצן בקלות. הזרעים מכילים עד 50% שמן.
יש בשמן אנזים רעיל הנקרא ריזין. לכן לפני הכבישה מקפיאים ואחר כך מרתיחים את הזרעים.
מבחינה הסטורית שמן הקיק שימש למטרות רפואיות מאז ימי הפרעונים. פועלי הפירמידות השתמשו בזה כשמן הגנה מהשמש.

לחץ כאן למתכון קרם הגנה אבץ (צינק אוקסיד)

שמן הקיק יעיל ביותר לזירוז צמיחת השיער ומסייע לשיער פגום, חידוש השיער וטיפוחו.
שמן שקוף וסמיך. שמן קוסמטי מעולה לעור פנים יבש, בסיס לשפתון והגנה על עור השפתיים.

שמן משלשל במינון של 15-20 מל'.
שמן קיק מצויין כשמן לניקוי פנים.
3-4 מ"ג ל100 מל' ויטמין E.
חיי מדף: 2-5 שנים.

 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון