שמן רוזמרין

Rosmarinum officinalis

מיועד לשימוש חיצוני בלבד

25.00150.00

  • 10 מ''ל
  • 30 מ"ל
  • 50 מ״ל
  • 100 מ"ל
נקה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

על המוצר

שמן רוזמרין – סגולות  ושימושים בעולם הארומתרפיה:

שמן רוזמרין ידוע כשמן מעורר וממריץ עקב היותו משפר זרימת דם היקפית.

מעודד הפרשת מיצי מרה ולכן בעל השפעה על פעילות הכבד.

מכיל הספרידין – זהו נוגד חמצון עוצמתי, בעל יכולת לחזק כלי דם ולכן יכול לסייע לטיפול בנימים ודליות ברגליים.

שימושים קוסמטיים:
  • תכשירים לטיפול בנימים ודליות ברגליים
  • מסכה חיזוק שורשי שיער

אזהרות:

  • אסור לשימוש בהריון והנקה
  • אסור לשימוש לחולי אפילפסיה
  • אסור לשימוש לסובלים מיתר לחץ דם
  • לא מומלץ לשימוש בילדים מתחת לגיל 10

מיועד לשימוש חיצוני בלבד