IPM – איזופרופיל מיריסטאט

///IPM – איזופרופיל מיריסטאט

IPM – איזופרופיל מיריסטאט

15.00140.00

במלאי

מק"ט: אין מידע קטגוריה:

IPM משמש כלחותן,לובריקנט,אמולייאנט וממס. במוצרים עם ריכוז שומנים גבוה הוא מפחית את תחושת השמנוניות,
הוא נוזל שקוף ללא ריח. משמש למגוון רחב של פורמולציות כגון: תחליבים,קרמים,מוצרים לאחר גילוח,שמפו,דיאודרנט
ועוד מוצרים רבים. סוג של אסטר קליל ונמרח בקלות על העור/ הוא נוצר משילוב של אלכוהול וחומצה מיריסטית הנמצאת
בשמנים והוא מכווץ קלות. ניתן להשתמש בו בכמות גדולה. בדרך כלל IPM משמש להפחתת תחושת השומניות של שמנים
אחרים במוצר על מנת ליצור מעין שמן "יבש" אבל כדאי להשאיר קצת תחושה שומנית בקרם ולצורך זה לא כדאי לעלות
על מינון של 5%. הוא משתלב יפה עם BTMS.
כשמשתמשים בו בשמפו או בסבון הוא אינו משפיע על הקצף כי יש לו שרשרת קצרה של חומצת שומן כמו טרילגיצרידים
ושניהם מעניקים תחושה פחות שומנית למוצר לעומת הגליקול-דיסטאראט שנותן צמיגות ותחושה שומנית לסבון.
(הוא בעצמו חודר בקלות) ורואים אותו בהרבה תרופות.תכונתו העיקרית השניה הוא שהוא מחדיר חומרים פעילים
לתוך העור.אנו משתמשים בו ליצירת מוצרי טיפוח על מנת להפחית את תחושת השמנוניות על העור.

לחץ כאן למתכון קרם הגנה אבץ (צינק אוקסיד)

  • מפחית שומניות בקרם
  • משמש כחומר משמן יבש מכווץ קלות
  • מחדיר טוב יותר חומרים פעילים אחרים
  • ניתן להכניס כמות גדולה של IPM
  • אם רוצים להכין שמן גוף שאינו מכתים עם שמנים אחרים ולהפחית 1% ריח.
  • מתפשט בקלות על פני העור ללא מרקם שומני.
  • משתמשים בו כשרוצים מוצרים עם כושר ספיגה גבוה.
  • מגביר את חדירת המוצר לעור.
  • הוא מרגיע את העור, נותן תחושה של עור חלק ומוסיף לחות לעור.
  • בקיצור, אם יצרתם קרם שאינו חודר לעור ומשאיר שכבה לבנה הוסיפו 2% IPM.
 מבצע עד 40% הנחה
 
לקוחות יקרים, במיוחד בשבילכם מבצעים מסחררים לרגל החגים! 
עד 40% הנחה לכל הזמנה!
היכנסו לתמציות יבשות, מתחלבים, אצות טבעיות ועוד מגוון חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית שתוכלו למצוא רק אצלנו.
מהר להזמין המבצע עד גמר המלאי. 

 

 
close-link
0
צרו איתנו קשר

רוגע קוסמטיקה

טלפון: 03-9332382
דוא"ל: salesroga@gmail.com
כתובת:אליהו איתן 20/א (בית ארזים), ראשון לציון